Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

Την ώρα που αγνοούνται πρόσφυγες, η Βούλτεψη κάνει επίθεση στον Ιάσονα Αποστολόπουλο

αποστολόπουλος

Ενώ περίπου 8 άνθρωποι, από όσους επέβαιναν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος στα ανοιχτά της Μυκόνου, φέρεται να αγνοούνται, το μέλημα της υφυπουργού Μετανάστευσης, Σοφίας Βούλτεψη, είναι να επιτεθεί ξανά στον διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλο, εξωραΐζοντας τις διεθνείς καταγγελίες για παράνομες επαναπροωθήσεις.

Η κα. Βούλτεψη ανέφερε ότι «σε δύο επιχειρήσεις διάσωσης σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, το λιμενικό μας έσωσε 164 ανθρώπους -ανάμεσά τους 37 παιδιά- και αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Και μάλιστα συνέβη πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της σχολής κ. Αποστολόπουλου και άλλων ανθρώπων… που σε εκδήλωση του κ. Κούλογλου στο Ευρωκοινοβούλιο εκστόμισε τη μεγάλη συκοφαντία κατά της Ελλάδας -κατά τη γνώμη μου- ότι το ελληνικό λιμενικό είναι το μόνο που αντί να σώζει ανθρώπους τους πετάει στη θάλασσα, συμπλήρωσε η κα. Βούλτεψη.

Η επίθεση

Το προηγούμενο διάστημα ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από στελέχη της ΝΔ και φιλικούς της δημοσιογράφους, μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και ειδησεογραφική ιστοσελίδα που αριθμοί πάνω από 10,000,000 χρήστες τον μήνα, έδωσε γραμμή στοχοποίησης προς τον κ. Αποστολόπουλο, στην συνέχεια ανέλαβε την στοχοποίησή του η «Ομάδα Αλήθειας», ενώ πληρωμένα προφίλ αλλάζοντας την διεύθυνση τοποθεσίας και αποτυπώματος, μπαίνοντας μέσα σε δίκτυα άλλων χωρών και υπολογιστών, ανέλαβαν να τελειώσουν την διαδικτυακή επίθεση προς τον Ιάσονα, τα προφίλ αυτά καλούσαν μέχρι και στην δολοφονία του.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα

Ως «τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι.  Όπως περιγράφει στις πρώτες δηλώσεις...

Πολιτική

O υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση, διατύπωσε την κατηγορία ότι «στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προετοιμάζουν και η Ευρωπαϊκή Αριστερά όπου ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ και...