Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Τρομοκρατική η επίθεση με γκαζάκια στην οικία μου

Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ως «τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου την επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στο Παγκράτι. 

Όπως περιγράφει στις πρώτες δηλώσεις του: «Το καταλάβαμε από τον κρότο και τη μυρωδιά. Τελικά καταλάβαμε ότι ήταν από την είσοδο της πολυκατοικίας».

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τη θεωρώ τρομοκρατική επίθεση όχι μόνο με στόχο εμένα ως δημοσιογράφο αλλά και όσους ζούνε μαζί μας αλλά και όσους θέλουν να λένε ελεύθεροι την άποψή τους» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Οι άγνωστοι άφησαν τα γκαζάκια στην είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου. Ακολούθησε έκρηξη στις 4:20 από την οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Tοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, μια κροτίδα και προσανάμματα δίπλα σε ένα μπιτόνι με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο της οικίας, που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μουσούρου.

Ακόμα δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Συμβουλές προς τις γυναίκες που θέλουν να σπουδάσουν έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, και τους είπε να μην σπουδάσουν.. αλλά να κάνουν παιδιά. Εκπομπή στο...

Πολιτική

Σε μια καταγγελία που χρήζει άμεσης εισαγγελικής διερεύνησης προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ....

Πολιτική

Ενώ περίπου 8 άνθρωποι, από όσους επέβαιναν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος στα ανοιχτά της Μυκόνου, φέρεται να αγνοούνται, το μέλημα της υφυπουργού Μετανάστευσης, Σοφίας...