Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ταυτότητα

Το Pliktrologio ιδρύθηκε το 2022, από μια ομάδα νέων ανθρώπων που μας ενώνουν οι αγώνες και η δράση μας υπερ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πιστεύουμε και διεκδικούμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, συμπερίληψης, όπου κανένας δεν αποκλείεται και κανένας δεν είναι μόνος.

Δημιουργήσαμε ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό μέσο ενημέρωσης με έντονη κοινωνική δράση.

Επιδιώκουμε να δώσουμε φωνή, προστασία αλλά και έμπρακτη στήριξη σε όλες
τις ευάλωτες ομάδες, σε όλους τους ανθρώπους όπου θέλουν η φωνή τους, ο λόγος τους να ακουστεί, η δράση τους να προβληθεί.

Έρευνες, κοινωνικά θέματα και επικαιρότητα, ό,τι μας αφορά και μας προβληματίζει ως μέλη της κοινωνίας, αποτελούν τη βασική μας θεματολογία.

Σε καθημερινή βάση, επιδιώκουμε να προσφέρουμε ποιοτική ενημέρωση, έχοντας γνώση και εκφράζοντας την γνώμη μας ελεύθερα, δίχως να υπάρχει
κάποιος πίσω από τα πληκτρολόγιά μας ο οποίος να μας κατευθύνει ή να μας επηρεάζει.

Στο Pliktrologio δημιουργούμε όλοι μαζί , ένα περιβάλλον διαλόγου για τα θέματα που έχουν σημασία και επηρεάζουν την κοινή μας ζωή, δίνουμε φωνή στους προβληματισμούς μας, δημιουργούμε ένα κοινό πλαίσιο προβληματισμού και διαλόγου.

Φιλοξενούμε κείμενα, απόψεις όλων των ανθρώπων, ενθαρρύνοντας την ελεύθερη έκφραση και τον πλουραλισμό ιδεών, δημιουργώντας ένα νέο κοινωνικό μέσο ενημέρωσης.

Ερευνούμε σε βάθος τα γεγονότα και στηρίζουμε τους ανθρώπους.

Πιστεύουμε σε μια κοινωνία που το να είσαι, θα είναι σημαντικότερο από το να έχεις.

Ενεργούμε με σεβασμό στον άνθρωπο και τα δικαιώματα του.


Ο κόσμος αλλάζει, μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς !

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ