Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Σύμβουλος διοίκησης στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνει ο στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος

στον ΑΝΤ1 ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Η εμπειρία και η βαθιά γνώση του σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχίας του Ομίλου, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τη θέση του συμβούλου διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ (Senior Advisor of the Group) αναλαμβάνει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Φλώρος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος διετέλεσε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2024.

«Η βαρύτιμη εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Φλώρου σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Πολιτική

Νέα στοιχεία σχετικά με την παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento με...

Πολιτική

Υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ ήταν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος με τον κωδικό «στόχος 519c». Μετά...