Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Στην ανακρίτρια σήμερα η Πισπιρίγκου για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Ενώπιον της 35ης ανακρίτριας οδηγείται μετά τις εννέα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου που καλείται να λογοδοτήσει ως υπαίτια για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 34χρονη γυναίκα που από τον περασμένο Απρίλιο, είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τις δικαστικές αρχές για δύο προγενέστερα εγκλήματα που της καταλογίζονται.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών, καλείται σήμερα να απολογηθεί για τη δολοφονία της Μαλένας, 3,5 ετών, στις 13 Απριλίου 2019, αλλά και για τη δολοφονία της μόλις 6 μηνών Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Μια πληθώρα στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αρχές φέρνει την 34χρονη ως τη μοναδική υπαίτια για τις δολοφονίες των παιδιών. Η μητέρα, σύμφωνα με όσα της αποδίδονται, φαίνεται να λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ένα modus operandi, με σκοπό τον τερματισμό της ζωής των παιδιών .

Στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία κατά συρροή που καλείται να αντικρούσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα φαίνεται να περιγράφεται ως «ένα παιδί κοινωνικό και πρόσχαρο» που «έφυγε εντελώς ξαφνικά», ενώ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα της λευχαιμίας και είχε ελεγχθεί ιατρικά πριν ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία, χωρίς να εντοπιστεί άλλο ζήτημα υγείας.

Όσον αφορά το μικρότερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, την Ίριδα, που πέθανε στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, η εκτίμηση των δικαστικών αρχών περί εγκληματικής ενέργειας της μητέρας βασίζονται κυρίως στα σημάδια αίματος στο στόμα της. Και σε αυτήν την, κατά τις αρχές, δολοφονία, η μητέρα φαίνεται να καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις ιατρικές υπηρεσίες, γεγονός που προκύπτει από την νεκρική ακαμψία που είχε επέλθει όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας.

Η 34χρονη που αρνείται όσα τις αποδίδονται, αναμένεται να ζητήσει από τη δικαστική λειτουργό να της δώσει πολυήμερη προθεσμία, ώστε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας να μελετήσει όλα τα στοιχεία του φακέλου και να προετοιμάσει με την εντολέα του την απολογία που θα επιχειρήσει να αντικρούσει τις κατηγορίες.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

“Έδωσε μία ψευδή κατάθεση ο κ. Δασκαλάκης. Σας παραδίδω δικόγραφο που έχει χαρακτήρα μηνύσεως” είπε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου...

Επικαιρότητα

Για όλους και για όλα μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα βρέθηκε στο εδώλιο, μπροστά από την 34χρονη...

Επικαιρότητα

Σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου καταθέτει ο Μάνος Δασκαλάκης για το θάνατο της 9χρονης κόρης του, Τζωρτζίνας. Η 34χρονη...

Κοινωνία

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος με αφορμή αναφορές στο πρόσωπό του για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δικηγόρος εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξη...