Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

“Πιάσανε τον γιο του Θεοδωρικάκου” – Τα sms που «καίνε» τον υπουργό στην υπόθεση ναρκωτικών

Θεοδωρικάκος

Μπορεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η κυβέρνηση να προσπαθούν να «θάψουν» τα σοβαρά θέματα συγκάλυψης που έχουν προκύψει, όμως τα δημοσιεύματα συνεχίζονται.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega επιμένει με καθημερινά ρεπορτάζ στις αποκαλύψεις και φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έφερε στο φως διαλόγους.

Πρόκειται για συνομιλίες του τότε διοικητή της Άμεσης Δράσης με συγγενείς του, τους οποίους και ενημερώνει ότι έχει προκύψει… θέμα στην ΕΛ.ΑΣ. επειδή πιάστηκε σε έλεγχο ο γιος του υπουργού.

Μάλιστα, στους διαλόγους αναφέρεται «τρέμουν τώρα να μη διαρρεύσει», με τον δημοσιογράφο του Mega να σχολιάζει ότι «δεν μπορεί να φτιάχτηκε εκείνη την ώρα ένας διάλογος προκειμένου να αξιοποιηθεί μετά από 15 μήνες».

Τα μηνύματα

“Πιάσανε τον … του υπουργού με χ…”

“Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει”

  • “Ποιανού”

” Του Θεοδωρικάκου”

  • “Ποιος τον έπιασε”

“ΔΙ.ΑΣ”

Η συνομιλία που είχε στις 22 Νοεμβρίου του 2021, στις 12:17 το βράδυ σύμφωνα με το Mega ο ταξίαρχος, φαίνεται να επιβεβαιώνει την συγκάλυψη της υπόθεσης, όσο και την κατάθεσή του ίδιου του ταξίαρχου.

Μέρα με τη μέρα εκτίθεται όλο και περισσότερο ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δήλωνε ότι «Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν».

Πηγή

Πηγή

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Aπό μπαλκόνι πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε πριν από λίγη ώρα μία γυναίκα. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η γυναίκα βρέθηκε στο κενό. Στο σημείο...

Ελλάδα

Εν υπηρεσία βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο φρουρός της σκοπιάς στο αστυνομικό τμήμα...

Ελλάδα

Συνελήφθησαν ο διοικητής του Λιμεναρχείου Πειραιά του τμήματος δίωξης ναρκωτικών και ένας λιμενικός έπειτα από έρευνες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, οι...

Κοινωνία

Μία ακόμη υπόθεση απόπειρας γυναικοκτονίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, δράστης ένας αστυνομικός ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύντροφό του. Ο 54χρονος...