Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Περιστέρι: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Στα χέρια της ΕΛΑΣ - Pliktrologionews

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (6/8) ο 22χρονος που φέρεται να δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στο Περιστέρι το βράδυ της Δευτέρας (1/8).

Ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας στο Περιστέρι αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος είχε αναχωρήσει μέσω Θεσσαλονίκης για Βόρεια Μακεδονία μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών. Σκοπός του ήταν να διαφύγει από τη βαλκανική χώρα προς κάποια άλλη της Κεντρικής Ευρώπης.

Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του, κινήθηκε άμεσα, εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψής και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Πώς βρέθηκε η ΕΛΑΣ στα ίχνη του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών – και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή, ο 22χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Ο δράστης είχε όμως πάρει μαζί του και το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα του κινητού της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχό του, προχωρώντας άμεσα στη σύλληψή του.

Απειλούσε τη Νικολέτα πριν τη δολοφονήσει

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της. Αυτό προκύπτει από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και τα οποία ερευνώνται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Τότε, ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ζήλια και εντάσεις

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Ο δράστης χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι για να κλείσει τους αεροφόρους οδούς της 17χρονης (μύτη και στόμα), χρησιμοποιώντας παράλληλα κάποιο σεντόνι ή πανί, και με το αριστερό του χέρι ακινητοποίησε με «ισχυρό κράτημα» το δεξί χέρι του άτυχου κοριτσιού, στο οποίο υπήρχαν εμφανείς εκχυμώσεις. Αντίστοιχες εκχυμώσεις μικρότερου βαθμού εντοπίστηκαν διάσπαρτες στο σώμα της, δείγματα αντίστασης του άτυχου κοριτσιού.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών. Τα δύο...

Επικαιρότητα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον κρεοπώλη ποινική...

Επικαιρότητα

Νεκρός ένας από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, o Βαγγέλης Ζαμπούνης, γνωστός και ως «Ζαμπόν», Με 97 κάλυκες διαμέτρου 7,62mm που άφησαν πίσω τους τα καλάσνικοφ εκτελέστηκε...

Κοινωνία

Μία ακόμη υπόθεση απόπειρας γυναικοκτονίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, δράστης ένας αστυνομικός ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι την εν διαστάσει σύντροφό του. Ο 54χρονος...