Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Παραλήρημα Μπαλάσκα για τους Ρομά: «Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα δουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα… σπιτάκια τους!»

Παραλήρημα Μπαλάσκα για τους Ρομά τώρα θα τους πάμε αίμα θα δουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους

Σε ρεσιτάλ αντιτσιγγανισμού επιδόθηκε με το… «καλημέρα» ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σταύρος Μπαλάσκαςσε άλλη μία «ψύχραιμη» τοποθέτησή του, αυτή τη φορά με αφορμή τις εφόδους της Αστυνομίας στους καταυλισμούς των Ρομά.

Ο πρώην συνδικαλιστής, που βρίσκει πλέον συχνά στασίδι στις πρωινές εκπομπές υπό τον τίτλο του «αστυνομικού αναλυτή», έδωσε το στίγμα της… «νηφαλιότητας» από την εισαγωγή της τοποθέτησής του λέγοντας: «Συνηθισμένα πράγματα, μία Τετάρτη απόγευμα. Τσιγγάνοι, Ρομά, καταυλισμοί, κλοπές, ληστείες, καλάζνικοφ, καλημέρα».

Και συνέχισε: 

«Για να καθαρίσει πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο… Υπάρχουν και κάποιοι που φωνάζουν ότι έχουν γεμίσει οι φυλακές, ε, χτίστε άλλες (γελώντας). Να τους αφήσουμε έξω επειδή γεμίσαν οι φυλακές; Τραβάω τα μαλλιά μου όταν το ακούω αυτό…»

«Μας φόβιζαν ότι αν μιλήσουμε για τους Ρομά και την εγκληματικότητα θα μας πουν ρατσιστές. Θα μπλέξουμε, θα μας πούν “δεν ντρέπεστε;”» πρόσθεσε ταυτίζοντας σύσσωμη την τσιγγανική κοινότητα με την παραβατικότητα.

«Όταν έλεγα ότι (οι καταυλισμοί των Ρομά) είναι άβατο και οι αστυνομικοί εγκαταλείπουν τις καταδιώξεις όταν φτάνουν στους καταυλισμούς γιατί τρώνε πιστολιές, λέγανε “μα τι λέει”, τώρα αυτό ξεπερνιέται κάπως γιατί κατάλαβε κι ο κόσμος…» υποστήριξε, για να συνεχίσει το ρατσιστικό του κρεσέντο λέγοντας: 

«Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα, θα γίνονται επιχειρήσεις από ειδικές υπηρεσίες, θα δουν ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους, θα κόψουμε τη ρίζα με τους Αλβανούς που θέλουν να γίνουν καπεταναίοι στην Ελλάδα και να πουλήσουν το χασίσι, θα τα κόψουμε αυτά τα πραγματάκια», κατέληξε μη μπορώντας να κρύψει τη… χαρά του.

Πηγή

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού επειδή φορούσε βερμούδα και σκουλαρίκι στο αυτί έπεσε ένας 16χρονος από μια ομάδα περίπου 10 συνομηλίκων του, το πρωί της Κυριακής (14/7/24) στην περιοχή των...

Πολιτική

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ζητεί να διερευνηθούν αυτεπάγγελτα τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους...

Κοινωνία

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι τρεις αυτόκλητοι «πολιτοφύλακες», οι οποίοι «συνέλαβαν» και κλείδωσαν σε τρέιλερ 13 μετανάστες, δεν δίστασαν μάλιστα να τραβήξουν βίντεο της πράξης τους...

Κοινωνία

Ομάδα νταήδων φοιτητών προχώρησε σε μια πρωτοφανή ομοφοβική επίθεση κατά συμφοιτητή τους στην Πάτρα και μάλιστα εντός του πανεπιστημιακού χώρου. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Αχαΐκή Πολιτεία, ο τρανς φοιτητής δέχθηκε...