Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Ντροπή είναι να αναλύεις την αξία του σπιτιού ενός νεκρού

Γιώργος Λιάγκας Τζορτζ Μπάλντοκ

«Αυτό το τραπέζι, όπως και το πάτωμα είναι από ειδικό ξύλο, πανάκριβο ξύλο… Η θέα προς την παραλία είναι συγκλονιστική» έλεγε ο παρουσιαστής.

Η ένδειξη σεβασμού στον αδόκητο θάνατο ενός νέου ανθρώπου είναι ένα από τα λίγα πεδία στα οποία θα έπρεπε να ομονοούμε. Κι όμως, βλέποντας κανείς την μιντιακή κάλυψη του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, θα διαπίστωνε ότι απέχουμε πολύ από αυτό.

Τηλεοπτικά πάνελς άρχισαν να προβάλλουν λεπτομέρειες και φωτογραφίες για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, πόσα μπάνια έχει, ακόμα κι αν διαθέτει κουφώματα αλουμινίου.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας (αλλά όχι μόνο σε αυτήν) επέλεξαν να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά του σπιτιού του Τζορτ Μπάλντοκ, δίνοντας πληροφορίες και λεπτομέρειες λες και επρόκειτο για εκπομπή μεσιτικού ενδιαφέροντος και όχι για την είδηση θανάτου ενός νέου ανθρώπου, και μάλιστα πατέρα ενός παιδιού.

«Αυτό το τραπέζι, όπως και το πάτωμα είναι από ειδικό ξύλο, πανάκριβο ξύλο… Η θέα προς την παραλία είναι συγκλονιστική» έλεγε ο παρουσιαστής.

Στα social media, ακολούθησε κατακραυγή, με τον Γιώργο Λιάγκα μάλιστα να αναλαμβάνει την ευθύνη μετά τις αντιδράσεις.

Σε κάθε ευκαιρία πάντως, μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ έχουν βαλθεί να αποδεικνύουν ότι μπερδεύουν την ειδησεογραφία με την ανθρωποφαγία.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Πηγή: rosa.gr

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Πολιτική

«Αιδώς Αργείοι» δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνει σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα («Πρώτο Θέμα») που...

Πολιτική

Η κυβέρνηση σκορπάει 211 εκατομμύρια ευρώ για την φιλοκυβερνητική προπαγάνδα – Προβλέπονται στον Προϋπολογισμό για «επικοινωνία και ενημέρωση». Με ζεστό κρατικό χρήμα «μπουκώνει» για...

Έρευνα

Με το αιτιολογικό ότι “επλήγησαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία” (με ποιον τρόπο;) τα κανάλια ενισχύονται οικονομικά από την κυβέρνηση με κρατικό χρήμα που ανέρχεται στο ποσό των 6,8...

Ελλάδα

Στην 107η θέση βρέθηκε η Ελλάδα στη φετινή κατάταξη της διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης «Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα» (RSF), η οποία επί 21 χρόνια δημοσιεύει τον Παγκόσμιο...