Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Κολωνός: Βίαζε την 12χρονη όταν η γυναίκα και το παιδί του έπαιζαν στο πάρκο – Νέες συλλήψεις 

12χρονη
intime

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμη δύο άντρες την Τρίτη (21.2.2023), που κατηγορούνται για το βιασμό του 12χρονου παιδιού από τον Κολωνό. Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο που το παιδί αναγνώρισε ως δύο από τους βιαστές του.

Μάλιστα, ο 33χρονος φαίνεται να έστελνε την γυναίκα και το παιδί του στο πάρκο της γειτονιάς και ο ίδιος έμενε πίσω στο σπίτι όπου προχωρούσε στον βιασμό της 12χρονης.

Η σύζυγος του 33χρονου αρνείται τα πάντα λέγοντας πως η οικογένειά της βοηθούσε κατά καιρούς οικονομικά τόσο την 12χρονη όσο και τη μητέρα της. 

Σημειώνεται πως τις επόμενες μέρες ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα ο γνωστός πρώην διαιτητής, πολιτικός και γαλάζιο στέλεχος, Φίλιππος Ντόβας, πήρε παράταση για να απολογηθεί – θα περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Η 12χρονη από τα Σεπόλια στην κατάθεσή της φέρεται να μίλησε για έναν οδοντίατρο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, με τον οποίο υποστηρίζει ότι είχε συναντηθεί.

Χαρακτηριστικά η 12χρονη ανέφερε: Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω πού είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε η 12χρονη

Ο Φίλιππος Ντόβας επωνύμως έδωσε τη δική του εκδοχή:

Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι. Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. 

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα (22.2.2023) ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γείτονα. Ο κατηγορούμενος είναι από τα πρόσωπα “της γειτονιάς” που υπέδειξε το κοριτσάκι στις Αρχές ως κακοποιητές της.

Πρόκειται για 24χρονο, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών .

Με τη σημερινή απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, φθάνουν τις 18 (συνολικά) προφυλακίσεις για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Ανατροπή στην απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και την αθώωση της μητέρας της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του...

Κοινωνία

Απειλές και εκφοβισμό από άνδρα για να μην καταθέσει στις αρχές κατήγγειλε ότι δέχθηκε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, το οποίο έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και...

Κοινωνία

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Α. Λύτρας, η 12χρονη από τον Κολωνό τον...

Κοινωνία

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλλε πρόστιμο στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό», που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας. To πρόστιμο είναι ύψους 190.000 ευρώ και αφορά τον ΑΝΤ1 με αφορμή...