Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

Καταγγελία: Πήγε στο ΙΚΑ να ρωτήσει γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες!

IKA

Σε μια αδιανόητη καταγγελία, αποθέωση της γραφειοκρατίας και ασυνεννοησίας που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες και φορείς, έκανε πολίτης που περίμενε να εκδοθεί η σύνταξη της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Χαράλαμπος Μυλωνίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κατήγγειλε ότι όταν πήγε η γυναίκα του στο ΙΚΑ να ρωτήσει γιατί δεν της έχει καταβληθεί η σύνταξη, και οι υπάλληλοι της είπαν ότι είναι νεκρή εδώ και τρεις μήνες!

«Πήγαμε στο ATM, στις 31 Αυγούστου και πήγε η γυναίκα μου να πάρει τη σύνταξη και δεν είχε μπει η σύνταξη. Πάει η γυναίκα μου στο ΙΚΑ της Δράμας, να ρωτήσει για ποιόν λόγο δεν μπήκε η σύνταξη. Της είπαν ότι η κ. Μυλωνίδου είναι νεκρή εδώ και 3 μήνες. Άνοιξε το κομπιούτερ η υπάλληλος, η γυναίκα μου ήταν παρούσα, και της λένε ότι θα επιστρέψει και τρεις μήνες σύνταξης πίσω, και ότι η σύνταξη παράνομα την εισέπραξαν οι κληρονόμοι. Δεν υπάρχει συνωνυμία, η γυναίκα μου άρχιζε και έκλαιγε».

«Τη Δευτέρα πήγα στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Θεσσαλονίκης, και ο υπάλληλος ότι έγινε λάθος από έναν δήμο της Ελλάδος. Τι δουλειά έχει ένας δήμος από την Πελοπόννησο ή τον Έβρο; Ακόμα τη θεωρούν νεκρή. Διαφορετικά, θα κάνω αγωγή», συμπλήρωσε.

Η κ. Πόπη δήλωσε

«Εγώ είμαι η “νεκρή” και είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή. Το δημαρχείο έστειλε έναν κωδικό στο ΙΚΑ, το ΙΚΑ δεν διασταύρωσε ότι δεν υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου μου; Και καλά, οι τρεις συντάξεις, γιατί δεν βάλανε και τα έξοδα κηδείας μου; Είχα σκοπό να πάω να κάνω και κόλλυβα να τους πάω! Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου, είναι κωμικοτραγικό. Την ημέρα που το έμαθα έκανα τα 3μηνα του πεθερού μου», είπε η κ. Πόπη και επιστρατεύοντας το χιούμορ.

«Μου είπαν κάνουν τις ενέργειες. Εάν στο τέλος του μήνα δεν πάρω την σύνταξή μου, θα κάνω αγωγή. Δεν απαντούν ποτέ και κανείς στα τηλέφωνα, για να μας πουν τι γίνεται», κατέληξε.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Πολιτική

Σε εκδήλωση του ΕΦΚΑ για την εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε ότι από (1/1/2023) οι συνταξιούχοι θα δουν...