Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι άλλαξε τηλέφωνο υπό τον φόβο του Predator

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε ότι άλλαξε τηλέφωνο υπό τον φόβο του Predator

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Kriti TV και την εκπομπή “Αντιθέσεις”.

Η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ, σε ερώτηση που δέχτηκε για τα δημοσιεύματα που θέλουν, τόσο την ίδια όσο και τον γιο της Κώστα και την κόρη της Αλεξία, να έχουν υπάρξει θύματα παρακολούθησης και τα κινητά τους τηλέφωνα να έχουν πληγεί από κακόβουλο λογισμικό, παραδέχτηκε πως αναγκάστηκε να αλλάξει συσκευή, χωρίς ωστόσο να αποστείλει την παλιά στο εξωτερικό για έλεγχο.

Όχι. Δεν τα έστειλα, αλλά για να είμαι τελείως ειλικρινής, άλλαξα τηλέφωνο. Δεν τα έστειλα όμως”, είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

Έχω αίσθηση τι γίνεται με αυτά τα λογισμικά γιατί ανήκω σε μία επιτροπή της Ευρώπης που ασχολείται με αυτά. Είχα την ψευδαίσθηση ότι έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ορισμένες κινήσεις να προφυλαχθούμε, να μη δηλώνουμε τοποθεσία και διάφορα τέτοια. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε διεθνώς. Αυτή τη στιγμή αυτά τα κακόβουλα λογισμικά είναι στα χέρια “Χ” ανθρώπων τα οποία χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες, σε επιχειρηματίες για να υπάρξει αυτού του είδους η παρακολούθηση”.

Σε άλλη ερώτηση για το αν θα ήθελε να διαπιστώσει πώς και από ποιον μολύνθηκε η συσκευή της, η βουλεύτρια της ΝΔ απάντησε:

Βεβαίως και θέλω. Και είναι η δεύτερη έρευνα η οποία κάνει η δικαιοσύνη. Εγώ δεν έχω να δώσω κανένα στοιχείο γιατί δεν ξέρω τίποτα άλλο. Εγώ διάβασα ότι με παρακολουθούνε, καλού κακού άλλαξα το τηλέφωνό μου και δεν απασχολήθηκα περαιτέρω. Θέλω όμως να μάθω αν παρακολουθούμην κι αν πράγματι, εάν υπάρχει υπεύθυνος των παρακολουθήσεων αυτών όταν τον βρει η Δικαιοσύνη”.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 10 ημέρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος αποκάλυψε, μιλώντας στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου PEGA, ότι η Αρχή Προστασίας...

Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ελλάδα επανέρχεται στο προσκήνιο με την σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου. Αποκαλύψεις και διαπιστώσεις που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του σκανδάλου των...

Κόσμος

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Guardian, φέρνει στο «φως» τη δράση της «Team Jorge». Το δημοσίευμα αποκάλυψε ότι οι Ισραηλινοί χάκερς είναι μια ομάδα από Ισραηλινούς συμβούλους, η...

Πολιτική

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τα «μαύρα ταμεία» της κυβέρνησης της ΝΔ, για τα απόρρητα κονδύλια δηλαδή που διαχειρίζονται διάφορα υπουργεία, τα οποία σχετίζονται και...