Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ζητώ συγγνώμη από την Κεραμέως 

Βερναρδάκης - Κεραμέως

Συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιο του, από την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης, τονίζοντας όμως ότι η πολιτική κριτική του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας παραμένει στο ακέραιο.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Βερναρδάκης αποκάλεσε την κ. Κεραμέως «Πισπιρίγκου της παιδείας» σε βίντεο στο TikTok, προκαλώντας την αντίδραση της υπουργού Παιδείας.

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κ. Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κ. Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο» δήλωσε.

Κεραμέως: Ξεπέρασε κάθε όριο

Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το βίντεο του κ. Βερναρδάκη, η Νίκη Κεραμέως ανέφερε λίγο νωρίτερα ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.

«Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός…», σημείωσε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στο Twitter.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Πολιτική

Σε μία από τούς πλέον εύπορους βουλευτές αναδεικνύεται η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με βάση όσα αναφέρονται στην δήλωση περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) που κατέθεσε...