Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος

Συνελήφθη 63χρονος παιδόφιλος

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος έστελνε άσεμνα μηνύματα σε ανήλικο κορίτσι, προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής (11/6) στην Ομόνοια.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο άνδρας κάλεσε την ανήλικη στο τηλέφωνο και με χυδαίο τρόπο της είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης. Αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του. Εκείνη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε τον λόγο, με τον 63χρονο να αναφέρει ότι δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για ανήλικη.

Την επόμενη ημέρα έστειλε μήνυμα που απολογούταν για την φωτογραφία, ισχυριζόμενος ότι δήθεν δεν προοριζόταν για εκείνη. Η 14χρονη ενημέρωσε εκ νέου την μητέρα της και καθ’ υπόδειξή της επικοινώνησε εκ νέου μαζί του για να τον πείσει να συναντηθούν από κοντά, λέγοντάς του ότι δήθεν δεν ήταν η μητέρα της εκείνη που του μίλησε.

Αφού κατάφερε να τον πείσει και έπεσε στην παγίδα, έκλεισε ραντεβού χθες με την ανήλικη στην Ομόνοια και η μητέρα της ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα, κατά την κράτησή του στο τμήμα Ομόνοιας επικαλέστηκε αδιαθεσία και έντονη ζάλη, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου παραμένει φρουρούμενος από αστυνομικούς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προχωρήσει στην ίδια πρακτική και με άλλα ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού και εξετάζεται ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού, με την κατηγορία της  προσέλκυσης παιδιού για γενετήσιους λόγους, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου. Ο 29χρονος...

Επικαιρότητα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον κρεοπώλη ποινική...

Κοινωνία

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Α. Λύτρας, η 12χρονη από τον Κολωνό τον...

Ελλάδα

4 αστυνομικοί (αξιωματικός, αστυφύλακες και ειδικός φρουρός) συνελήφθησαν το Σάββατο (11 Μαρτίου) κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί...