Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Ρόδος: Σύλληψη 29χρονου για ραντεβού με 14χρονη

Σύλληψη 29χρονου για ραντεβού με 14χρονη

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού, με την κατηγορία της  προσέλκυσης παιδιού για γενετήσιους λόγους, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου.

Ο 29χρονος είχε κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με 14χρονη σε ξενοδοχείο, στο οποίο ωστόσο τον περίμεναν αστυνομικοί. Συνελήφθη εντός του αυτοκινήτου του στο οποίο περίμενε την ανήλικη.

Η ανήλικη είχε ενημερώσει τους γονείς της για τις οχλήσεις του 29χρονου και αυτοί τις αστυνομικές αρχές. Το ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες το έκλεισε η μητέρα της, με οδηγίες απο την Αστυνομία προκειμένου να παγιδεύσουν τον 29χρονο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (28 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 29χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους. 

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ο 29χρονος προσέγγισε ανήλικη μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και της πρότεινε να συναντηθούν προκειμένου να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. 

Ο δράστης εντοπίσθηκε από ενεδρεύοντες – επιτηρούντες αστυνομικούς σε προσυμφωνημένο σημείο συνάντησης εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, όπου ανέμενε την ανήλικη. Το I.X.E. αυτοκίνητο κατασχέθηκε. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον κρεοπώλη ποινική...

Κοινωνία

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ο οποίος έστελνε άσεμνα μηνύματα σε ανήλικο κορίτσι, προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Κυριακής (11/6) στην Ομόνοια. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο...

Ελλάδα

4 αστυνομικοί (αξιωματικός, αστυφύλακες και ειδικός φρουρός) συνελήφθησαν το Σάββατο (11 Μαρτίου) κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί...

Ελλάδα

Οι αρχές στην Πάτρα προέβησαν στην σύλληψη του προέδρου του 15μελους του 4ου γυμνασίου που τελεί υπό κατάληψη. Την σύλληψη του πρόεδρου του 15μελούς...