Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ιερέας για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί 

ιερέας ασέλγεια σε παιδί

Ο 40χρονος ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στον 12χρονο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Ναύπλιο ενώ, οι γονείς του ανήλικου ζητούν την τιμωρία του.

Την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιερομόναχος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Συγκεκριμένα, στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε στις 3.00, μετά το μεσημέρι ο ιερέας που φέρεται να ασελγούσε σε ένα 12χρονο αγόρι. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Με χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση δημοσιογράφων που τον περίμεναν στο δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο, ο 40χρονος ιερέας προχώρησε και μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί δηλώνει αθώος. Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, με τους γονείς του φερόμενου ως θύματός του, να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Από την αστυνομία κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που έχουν σταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πρόκειται για Αρχιμανδρίτη της περιοχής, η οποία ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και με πληροφορίες, ο 40χρονος συνελήφθη, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού. Μάλιστα, ο ιερέας ήταν ο πνευματικός του παιδιού.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του ιερέα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης ανακοινώνει ότι ό Αρχιμανδρίτης (….) κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας”.

Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά αν ο ιερέας εμπλέκεται και σε άλλες πράξεις, δεδομένου ότι διδάσκει σε Κατηχητικό σχολείο.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κόσμος

Ιστορική για τα κυπριακά χρονικά χαρακτηρίζεται η απόφαση του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο έκρινε ένοχο έπειτα από την εξέταση συγκεκριμένης υπόθεσης Ανώτατο Ιεράρχη της Εκκλησίας...

Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 68χρονος που συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου με...

Κοινωνία

Ποινική δίωξη για ασέλγεια ασκήθηκε σε 37χρονη νηπιαγωγό από την Καβάλα, η οποία αντιμετωπίζει συνολικά 4 μηνύσεις σε βάρος της με σοβαρές κατηγορίες που αφορούν ένα τετράχρονο...

Κοινωνία

Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, σε 68χρονο στα Χανιά, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση 19χρονου (σήμερα 20χρονου)...