Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Μαφιόζικη εκτέλεση με καλάσνικοφ σε Υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia

Βαγγέλης Ζαμπούνης

Νεκρός ένας από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, o Βαγγέλης Ζαμπούνης, γνωστός και ως «Ζαμπόν»,

Με 97 κάλυκες διαμέτρου 7,62mm που άφησαν πίσω τους τα καλάσνικοφ εκτελέστηκε ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης, έξω από το πρατήριο καυσίμων που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία αποδίδεται από την ΕΛΑΣ σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο. Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είχε γίνει ξανά στόχος το 2018 στον Πειραιά. Τότε είχε γλυτώσει με τραυματισμούς στα πόδια και στα χέρια, καθώς το καλάσνικοφ των δραστών είχε πάθει εμπλοκή.

Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι η εκτέλεσή του θεωρείται κομβική για την εξέλιξη του «πολέμου» στη νύχτα και όχι μόνο.

Το θύμα έχει κατηγορηθεί για ληστείες και εκβιασμούς ληστειών αλλά και για συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας δικαστή.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πάρει εντολή να σκοτώσει την Πρόεδρο του δικαστηρίου, Παρασκευή Καλαϊτζή, για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με τον ίδιο να αρνείται κάθε εμπλοκή του.

Νέος Κόσμος: Ποιος ήταν ο 44χρονος «Ζαμπόν» που δολοφονήθηκε με 97 σφαίρες

Πώς έγινε η εκτέλεση

Σήμερα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, τουλάχιστον τρεις δράστες, επιβαίνοντας σε ένα Lexus, πλησίασαν το θωρακισμένο αυτοκίνητο του 44χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί και τον πυροβόλησαν με τρία καλάσνικοφ. Οι δράστες όπως φαίνεται γνώριζαν το πρόγραμμα που ακολουθούσε το θύμα και τον πυροβόλησαν, μέχρι να σιγουρευτούν ότι θα δεν υπάρχει ελπίδα να γλιτώσει. 

Ο 44χρονος προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές. Μέσα σε τσαντάκι στο αυτοκίνητο είχε ένα όπλο οπλισμένο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε ποτέ να χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα, ενώ στο σημείο της εκτέλεσης οι Αστυνομικοί εντόπισαν 97 κάλυκες.

zampon_amaxi_mesa
Το αυτοκίνητο του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στο Δαφνί το τζιπ των εκτελεστών, το οποίο έκαψαν στη λεωφόρο Αθηνών, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους και εξαφανίστηκαν.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη στιγμή της εκτέλεσης, καθώς και τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία, ενώ εξετάζουν ως μάρτυρα έναν οδηγό ταξί, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών. Τα δύο...

Έρευνα

Πολλά τα ερωτήματα για το κύκλωμα εμπορίας λευκής σαρκός. Οι παραλείψεις στις έρευνες της ΕΛΑΣ και τα πρόσωπα που έμειναν εκτός κάδρου. «Ετσι μια μέρα...

Ελλάδα

Χωρίς επαφές, συνομιλίες και άλλα στοιχεία από τα τηλέφωνα των θυμάτων οι δικογραφίες για τις δολοφονίες Παπαχρήστου και Μήτσου. Στα «αζήτητα» παραμένουν τα SMS...

Επικαιρότητα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον κρεοπώλη ποινική...