Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια που είχε εξαφανιστεί 

Κως Αναστάζια

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία. 

Τραγικός ήταν ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6/2023) εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές στην Κω, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του βασικού υπόπτου.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6/2023). Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί πώς και από ποιους. Η σκέψη για έγκλημα βρισκόταν στο μυαλό των αστυνομικών που τρέχουν τις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

Το πτώμα βρισκόταν κρυμμένο μέσα σε καλαμιές έχοντας επάνω του κλαδιά, ενώ ήταν τοποθετημένο γυμνό μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών. Πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάσταση προχωρημένης σήψης. Τα στοιχεία στάλθηκαν στο Εγκληματολογικό για λήψη αποτυπωμάτων.

Πλέον, η μακάβρια διαδικασία προβλέπει την αναγνώριση από τα συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να συνεχιστεί και η νεκροψία – νεκροτομή με την έκθεση του ιατροδικαστή. Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή. Ήλπιζαν και οι δύο σε ένα θαύμα. 

Το πτώμα της 27χρονης κοπέλας είναι αυτό που θα «μιλήσει» για τον ή τους δολοφόνους της, αφού ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του.

Δεύτερο άτομο στο «κάδρο» των ερευνών

Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον ή τους δολοφόνους της 27χρονης, έχουν βάλει στο «κάδρο» και δεύτερο άτομο.Σύμφωνα με ρεπορτάζ, πρόκειται για τον συγκάτοικο του 32χρονου συλληφθέντα, υπηκοότητας Πακιστάν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκάτοικος του συλληφθέντα φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις του στους αστυνομικούς, μία εκ των οποίων ότι η 27χρονη Πολωνή δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους.

Ωστόσο, η αστυνομία φέρεται να έχει στη διάθεσή της βίντεο στο οποίο η κοπέλα εμφανίζεται να εισέρχεται στο σπίτι τους και μάλιστα το υλικό πιθανότατα δόθηκε στις Αρχές από γειτονικές κάμερες ασφαλείας. Η υπόθεση φαίνεται να «δένει» ώρα με την ώρα, αφού άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για ίχνη DNA της 27χρονης στο σπίτι των δύο βασικών υπόπτων.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών. Τα δύο...

Επικαιρότητα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον κρεοπώλη ποινική...

Επικαιρότητα

Νεκρός ένας από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, o Βαγγέλης Ζαμπούνης, γνωστός και ως «Ζαμπόν», Με 97 κάλυκες διαμέτρου 7,62mm που άφησαν πίσω τους τα καλάσνικοφ εκτελέστηκε...

Κοινωνία

Λειψός έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης του Blue Horizon για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη. Τα έγγραφα που εστάλησαν εισαγγελέα περιέχουν...