Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

«Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό», καταγγέλλει η μητέρα της Έμμας

Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό καταγγέλλει η μητέρα της Έμμας

«Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό», κατήγγειλε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος την χτύπησε και στην συνέχεια την εγκατέλειψε.

Η μητέρα της Έμμας, η Κέλλυ Καμπάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης, αρχικά τόνισε ότι: «Δεν άντεξα να είμαι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Βγήκα έξω, δεν μπορούσα να ακούσω περιγραφές. Ήμουν πολύ λίγα διαστήματα μέσα».

«Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να καταλάβει τι περνάμε. Να μη βρεθεί κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση μας, πόσο μάλλον γονιός», ανέφερε η μητέρα της Έμμας.

«Προσπάθησαν να ξεφύγουν»

«Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με ένα αυτοκίνητο πειραγμένο όλο, έχασε τον έλεγχο, δεν είχε δίπλωμα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε το παιδί μου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει έκανε όπισθεν, την ξαναχτύπησε. Προσπάθησαν να ξεφύγουν, έχασαν ξανά τον έλεγχο, άφησαν το αμάξι σε ένα απομονωμένο σημείο, μάλλον εκεί που έχασαν τον έλεγχο και δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, στο χωριό έκρυψαν τις πινακίδες.

Έκαναν 2-3 τσιγάρα – είπε η συνοδηγός – να ηρεμήσουν, έκαναν ωτοστόπ, πήγαν να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, την επομένη το πρωί αυτός εξαφανίστηκε να γλιτώσει το αυτόφωρο, αυτή πήγε στη δουλειά της» ανέφερε η μητέρα της Έμμας για τη μοιραία νύχτα και πρόσθεσε για τους δύο επιβάτες του ΙΧ που χτύπησαν θανάσιμα το παιδί της πως: «θεώρησαν εκείνη τη στιγμή, και αυτός και η συνοδηγός που ήταν μέσα στο αμάξι, ότι τα δικά τους τομάρια αξίζουν περισσότερο από τη ζωή του ανθρώπου που χτύπησαν».

«Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα»

Σχετικά με την συνοδηγό που επέβαινε στο αυτοκίνητο, και έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες, σημείωσε ότι: «Εγώ έχω δει μια κοπέλα που δεν είχε κανένα σοκ. Μια χαρά μπόρεσε να διαχειριστεί. Πήγε, κάπνισε, διανυκτέρευσε, πήγε στη δουλειά της, ήξερε τι να κάνει. Αυτό που δεν έκανε είναι να πάει στην Τροχαία να αναφέρει το συμβάν. Επίσης δεν πήγε αυτόβουλα, συνελήφθη» και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιος έβαλε το χέρι του, αλλάχθηκαν κάποια στοιχεία στο βούλευμα, την αθώωσε. Κάποιος έβαλε το χέρι του και όταν έγινε η κλήση για το δικαστήριο δεν ήταν στη λίστα με τους μάρτυρες. Όταν η δικογραφία γράφει ότι συνελήφθη πώς έρχεται ο δικαστής και οι δυο πλημμελειοδίκες στο βούλευμα και υπογράφουν ότι πήγε αυθόρμητα και αυτόβουλα. Που το βρήκαν το αυθόρμητα και αυτόβουλα;».

«Την καλέσαμε εμείς στο δικαστήριο»

«Όταν γίνεται μια κλήτευση για ένα δικαστήριο τόσο σοβαρό, ποιος είναι ο κύριος μάρτυρας, εφόσον η κοπέλα αυτή έχει απαλλαχθεί. Ποιος είναι ο κύριος μάρτυρας της δίκης; Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του και τα είδε όλα δεν κλήθηκε για μάρτυρας. Δεν ήταν στη λίστα των μαρτύρων. Την καλέσαμε εμείς στο δικαστήριο για να καταθέσει» τόνισε, ενώ πρόσθεσε κλείνοντας πως η οικογένεια της άτυχης Έμμας δεν ζητάει: «να καταδικαστεί κανείς για κάτι που δεν έκανε, αλλά να καταδικαστεί γι αυτό που έκανε. Να λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε. Αυτή η κοπέλα είναι πρώτον ηθική αυτουργός. Δεύτερον είναι συνένοχος. Δεν οδηγούσε, καθόταν δίπλα του. Ήταν συνένοχος στην εγκατάλειψη. Είναι συγκάλυψη των γεγονότων. Δεν πήγε ποτέ στην Τροχαία μόνη της. Συνελήφθη και μετά με την όλη στάση της προχωρούσε και σε προσβολή νεκρού».

«Αυτό το παιδί θέλω να λογοδοτήσει αν μη τι άλλο για να καταλάβει τι έχει κάνει και να μην το ξανακάνει. Γιατί με αυτά που κάνει μέχρι στιγμής και δείχνει στον κόσμο, όχι μόνο δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει, δεν την ενδιαφέρει και τι έχει κάνει» σημείωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Θλιβερές πληροφορίες φτάνουν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τοτροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο της Εύβοιας, το μεσημέρι (27/06), με αποτέλεσμα ένα παιδί 15 ετών να χάσει τη...

Επικαιρότητα

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου που χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη μία 17χρονη στη μέση του δρόμου τα ξημερώματα...

Κοινωνία

Συμπληρώθηκαν σήμερα τρία χρόνια από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη. Στις 12 Μαρτίου του 2021, το όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, επιχείρησε...

Κοινωνία

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα, όπου διεξάγεται για έβδομη ημέρα, η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Oι γονείς του...