Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ 

Ανδρέας Λοβέρδος: Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ 
Ανδρέας Λοβέρδος: Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ 

Παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ αποτελεί από σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Οι λόγοι της παραίτησής του, όπως λέει, είναι αμιγώς πολιτικοί.

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς με δημόσια επιστολή του ενημερώνει ότι αποχωρεί τόσο από τα όργανα, όσο και από το ίδιο το κόμμα.

Ο ίδιος δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία της απόφασής του καθώς ξεκαθαρίζει ότι οι λόγοι που φεύγει από το κόμμα με το οποίο διετέλεσε βουλευτής και υπουργός επί σειρά ετών, είναι «αμιγώς πολιτικοί».

Όπως υποστηρίζει: «Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος».

Αναλυτικότερα, έγραψε στο Facebook: 

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.
Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

Να σημειώσουμε: Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. O Ανδρέας Λοβέρδος, εδώ και καιρό καλλιεργούσε υπερκομματικό προφίλ και εμφανιζόταν με δημόσιες παρεμβάσεις στις οποίες ευχόταν να πετύχει η ΝΔ. Eίναι χαρακτηριστικό ότι μόλις συγκροτήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα της ΝΔ , ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Πολιτική

«Θα βάλουμε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι σε όσους νομίζουν ότι θα δεχθούμε αυτά που μας ζητάνε», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η...

Πολιτική

«Όποιο κόμμα με ευθύνη του οδηγήσει τη χώρα σε αστάθεια, θα χρεωθεί την αστάθεια», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο...

Πολιτική

Αποφασισμένος να συνεχίσει, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα θεσμικά μέσα, την προσπάθεια αποκάλυψης όσων βρίσκονται πίσω από την παρακολούθησή του εμφανίστηκε, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος...

Πολιτική

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας μόνο με το ΠΑΣΟΚ μετά τη δεύτερη Κυριακή...