Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε αλλοδαπή

Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε αλλοδαπή

Ο αστυνομικός για τουλάχιστον δύο χρόνια χρησιμοποιώντας απειλές, ψυχολογική και σωματική βία, προέβαινε συστηματικά στο βιασμό αλλοδαπής γυναίκας την όποια εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο συλληφθείς εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην περιοχή.

Ο αστυνομικός προσέγγισε τη γυναίκα αρχικά με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ στη συνέχεια την εξέδιδε και απαιτούσε ολόκληρες τις εισπράξεις.

Η γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

Τον αστυνομικό κατήγγειλε η αλλοδαπή γυναίκα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Μετά την καταγγελία οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κόσμος

Συνεχίζει να εκδικάζεται η σοκαριστική υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία, της οποία ο σύζυγος τη νάρκωνε και μαζί με άλλους τη βίαζαν συστηματικά για...

Επικαιρότητα

Εξέδιδε γυναίκες και τις κρατούσε αιχμάλωτες σε διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας. Ένα τηλεφώνημα για επεισόδιο ενδοοικογενειακή βία, αποκάλυψε την δράση του και αστυνομικοί του τμήματος καταπολέμησης...

Κοινωνία

Σε δίκη παραπέμπει η εισαγγελέας τους τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό του 19χρονου κοριτσιού στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας...

Κοινωνία

Παραδεκτή από τις ευρωπαϊκές δικαστικές Αρχές έγινε η προσφυγή που έκανε η Γεωργία Μπίκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση του βιασμού της, όπως η ίδια κατήγγειλε πριν...