Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

53χρονος Βίαζε την 6χρονη Ανιψιά του

Το κορίτσι χρειάστηκε 8 χρόνια για να καταφέρει να εξομολογηθεί το βιασμό της. Ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη ενός 53χρονου, ο οποίος βίαζε την 6χρονη ανιψιά του. Παρά το γεγονός ότι από την τέλεση της αποδιδόμενης πράξης έχουν περάσει 8 ολόκληρα χρόνια, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές τώρα, χάρη σε μια εκπαιδευτικό στην οποία μίλησε το παιδί. 

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια, που είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει στο κορίτσι, άνοιξε συζήτηση μαζί της και εκείνο ανέφερε ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από το θείο της. Στη συνέχεια, η εκπαιδευτικός απευθύνθηκε στο σχολείο και έτσι ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή, μιας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιόν του σήμερα.

Διαβάστε επίσης