Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά»

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά
Eurokinissi

«Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι είναι από τα δικά μου τα παιδιά», αποκάλυψε ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra για τα Τέμπη, δήλωσε πως η διαδικασία που έχει γίνει γνωστή ως «μπάζωμα» και για την οποία, συγγενείς θυμάτων κινούνται δικαστικά «στα δικά μας τα μάτια, μόνο πλημμέλημα δεν είναι».

«Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου. Δεν κάνω πίσω, δεν θα ησυχάσω ποτέ. Όταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά» ανέφερε αρχικά. 

«Μιλάμε για την τοποθεσία Κουλούρι η οποία ήταν η τοποθεσία όπου μπήκαμε εμείς οι γονείς τον Νοέμβριο για να δούμε τα βαγόνια, για να δούμε πού ήταν τα παιδιά μας. Καταλάβαμε από την αρχή ότι σίγουρα θα βρούμε ανθρώπινο υλικό στα καθίσματα που ήταν τα παιδιά μας, όπως ακριβώς βρέθηκαν υπολείμματα των παιδιών μας όπως και πάρα πολλά προσωπικά αντικείμενα. Πάνω σε αυτά στηρίχθηκαν οι κατηγορίες μας όταν κάναμε τις μηνύσεις κατά του Αγοραστού και κατά παντός υπευθύνου για το μπάζωμα και το ξε-μπάζωμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «17 μήνες τώρα αντιμετωπίζουμε βρωμιά και ασυδοσία παντού. Δεν λειτουργώ πλέον, είμαι σαν μία πέτρα, σίδερο, ατσάλι. Δεν λυγίζω, δεν καταλαβαίνω, δεν νιώθω πόνο, το μόνο που νιώθω είναι οργή και θυμό. Έπρεπε να περάσουν 17 μήνες για να κάνει ο εισαγγελέας μήνυση κατά 4 προσώπων; Με τη λέξη πλημμέλημα δεν νιώθω ικανοποιημένος». 

«Όλα αυτά δεν είναι πλημμελήματα. Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη πλημμέλημα όταν ξέρω ότι τα παιδιά μου τα πέταξαν σε δύο διαφορετικά μέρη στη Θεσσαλία. Αυτό θεωρείται δόλος και απόκρυψη στοιχείων». 

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κοινωνία

«Μέχρι πότε πιστεύετε θα κάνουμε υπομονή και θα δείχνουμε αξιοπρέπεια;» διερωτάται η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού. Σκληρή επιστολή με...

Επικαιρότητα

Το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που απουσίαζε από τις έρευνες και το αναζητούσαν τόσο οι ιδιώτες εμπειρογνώμονες, όσο και ο εφέτης ανακριτής που έχει αναλάβει...

Κοινωνία

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη στην κυβερνητική γραμμή της αποσιώπησης και της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών είναι η κρατική τηλεόραση, η οποία στο απογευματινό της δελτίο ειδήσεων δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο από την σημαντική συνέντευξη Τύπου του Συλλόγου...

Πολιτική

Την επίσπευση των ερευνών γύρω από το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία στο δυστύχημα των Τεμπών ζητά o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Στην ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά:...