Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Νεκρός 20χρονος σε καταδίωξη από αστυνομικούς

Νεκρός 20χρονος σε καταδίωξη από αστυνομικούς

Μνήμες από τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά Νίκου Σαμπάνη, ξύπνησε ο θάνατος 20χρονου αλλοδαπού στη Λάρισα από αστυνομικό όπλο.

Ο 20χρονος αλλοδαπός έπεσε νεκρός μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης έξω από τη Λάρισα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Άμεσα οι αστυνομικοί βγήκαν στο δρόμο, εντόπισαν το όχημα και ξεκίνησαν να το ακολουθούν κάνοντας του σήματα προκειμένου να σταματήσει.

 Ο οδηγός αγνόησε τα σήματα των αστυνομικών και έτσι ξεκίνησε μια περιπετειώδης καταδίωξη.

Από την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα έπεσε πάνω σε τοίχο έξω από το χωριό Μοσχοχώρι και ο 20χρονος βγήκε από αυτό και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει.

Ο νεαρός φέρεται να έπεσε νεκρός λίγο αργότερα καθώς τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα αστυνομικός στον λαιμό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός βγήκε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα 8 Ιουλίου και ώρα 11:40 εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ όχημα, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Εθνικής Οδού στον Κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα.

Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος.

Ο οδηγός προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε.

Ακολούθως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, το άτομο κατέληξε.

Όπως προέκυψε πρόκειται για 20χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος και αποφυλακίστηκε πρόσφατα υπό όρους για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, ενώ τέλος Ιουνίου τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί εκ νέου γα κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο αστυνομικός κρατείται και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Η Ελληνική Αστυνομία αναμένει την απόφαση της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία για την πειθαρχική διερεύνηση.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Νεκρός εντοπίστηκε την Παρασκευή (12/7) ο 20χρονος κολυμβητής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κεφαλονιά, όπως έγινε γνωστό. Τον νεαρό εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ιδιώτης...

Επικαιρότητα

Τον τραυματισμό φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου όπου κρατούνταν η χαμηλοσυνταξιούχος Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της...

Επικαιρότητα

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» μια 16χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο, με την γιατρό που την περιέθαλψε...

Επικαιρότητα

Πέντε νεκροί είναι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα που είχε η ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό και έπιασε φωτιά στην πόλη Ντέρνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό,...