Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Η 12χρονη από τον Κολωνό δέχθηκε απειλές: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Η 12χρονη από τον Κολωνό δέχθηκε απειλές αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω
εικονα αρχειου

Απειλές και εκφοβισμό από άνδρα για να μην καταθέσει στις αρχές κατήγγειλε ότι δέχθηκε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, το οποίο έπεσε θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και μαστροπείας.

Είναι η 12χρονη από τον Κολωνό, που αναγκαζόταν να εκδίδεται και πλέον ζει στο σπίτι της θείας της στη (…). Ένα παιδί που συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά, ενώ το κράτος όχι μόνο δεν στηρίζει την 12χρονη και τα αδέρφια της, αλλά δεν συλλαμβάνει καν κάποιους ενόχους όπως οφείλει να κάνει!

Η ανήλικη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος, κάθισε δίπλα της, μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ που την πήγαινε στο σχολείο και άρχισε να την απειλεί.

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: ”αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου”. Επίσης μου είπε για τη θεία μου, ”να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της”, περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη.

«Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: ”ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω”».

Οι έρευνες των αστυνομικών, οδηγούν γρήγορα στα ίχνη του άντρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 37χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που αρνείται τα πάντα.

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα».

Η μικρή όμως επιμένει. Σε κατάσταση σοκ περιέγραψε τόσο στη θεία όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, τα όσα έζησε και ζήτησε βοήθεια.

Η θεία της 12χρονης δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες».

Τα δύσκολα για την ανήλικη συνεχίζονται. Με τις καταγγελίες της για απειλές κατά της ζωής της να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας που συνεχίζεται.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων...

Επικαιρότητα

Ανατροπή στην απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και την αθώωση της μητέρας της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του...

Επικαιρότητα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο παππούς μίας ανήλικης που, εκμεταλλευόμενος ότι πρόσεχε την εγγονή του, προέβαινε στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της επί σειρά ετών. Ο 78χρονος κατηγορείται ότι...

Επικαιρότητα

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον πατέρα Αντώνιο. Ζητά να καθίσει στο «σκαμνί» για την κατάχρηση σε ασέλγεια δυο ανηλίκων τροφίμων της Κιβωτού. Ο Εισαγγελέας...