Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια /Αποκάλυψη: Ξέρει και άλλο παιδί που περνούσε τα ίδια

12χρονη αναγνώρισε παιδόφιλο

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος Α. Λύτρας, η 12χρονη από τον Κολωνό τον αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της.

«Τον είδε στο ίντερνετ και πάγωσε. Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει»

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει “φωτογραφίσει” και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο δικηγόρος κ. Λύτρας.

«Η 12χρονη γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί, μακάρι να βρει το κουράγιο να μιλήσει και για αυτό το παιδί…», αποκάλυψε ο κ. Λύτρας.

«Το κορίτσι είναι σε σοκ, μου έλεγε διαρκώς ότι ”αυτοί είναι έξω και η μαμά μου παραμένει στην φυλακή”» δήλωσε κλείνοντας ο δικηγόρος.

Η θεία της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την έστειλε ο βασικός κατηγορούμενος (Μίχος) στον συγκεκριμένο άνθρωπο και μάλιστα ενώ έκανε το ραντεβού με τον άνθρωπο που βλέπουμε στα πλάνα (63χρονο), εκείνος την έστειλε και σε έναν άλλον παππού».

Ο 63χρονος, που συνελήφθη για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, είχε καλέσει  στο κινητό τηλέφωνο μιας 14χρονης, λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, έστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στα χυδαία μηνύματα που είχε στείλει στην ανήλικη, της έγραφε πως θέλει να την συναντήσει σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Η 14χρονη αμέσως ενημέρωσε την μητέρας της. Έτσι, κανονίστηκε ραντεβού με τον 63χρονο κατηγορούμενο το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ η οικογένειά της είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. 

Ως εκ τούτου, τον 63χρονο περίμεναν στο σημείο τόσο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον συνέλαβαν, όσο και ο πατέρας της ανήλικης. Ο πατέρας του παιδιού μάλιστα τράβηξε βίντεο τον 63χρονο παιδόφιλο, θέλοντας να δείξει πόσο επικίνδυνος είναι.

Όπως υποστηρίζει ο πατέρας στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, ισχυριζόταν ότι το έχει κάνει εκατοντάδες φορές και έλεγε στα κορίτσια πως μπορούσε να τους δώσει και χρήματα.

Μάλιστα, ο 63χρονος διαμένει στην περιοχή του Κολωνού. 

Bαρύ παρελθόν φαίνεται πως έχει ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, που παλαιότερα είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ανενόχλητος.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων...

Επικαιρότητα

Ανατροπή στην απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και την αθώωση της μητέρας της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του...

Επικαιρότητα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο παππούς μίας ανήλικης που, εκμεταλλευόμενος ότι πρόσεχε την εγγονή του, προέβαινε στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της επί σειρά ετών. Ο 78χρονος κατηγορείται ότι...

Επικαιρότητα

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον πατέρα Αντώνιο. Ζητά να καθίσει στο «σκαμνί» για την κατάχρηση σε ασέλγεια δυο ανηλίκων τροφίμων της Κιβωτού. Ο Εισαγγελέας...