Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Πολιτική

Δημοσκόπηση για την περ. Πελοποννήσου: Προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη καταγράφει μέτρηση της «Good Affairs»

Δημοσκόπηση προβάδισμα του Πέτρου Τατούλη

Σαφές προβάδισμα δείχνει ξεκάθαρα να έχει ο Πέτρος Τατούλης στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό προκύπτει από την έρευνα που διενήργησε για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η εταιρεία GoodAffairs (μέλος της ESOMAR), από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Από την έρευνα που έγινε σε δείγμα 1.476 ερωτηματολογίων προκύπτει ακόμη  ότι η τελική μάχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα δοθεί στον 2ο γύρο των εκλογών στον οποίο ο Πέτρος Τατούλης εμφανίζεται να διευρύνει το προβάδισμα του και προβάλλει ως το φαβορί!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Τατούλης είναι πρώτος στην πρόθεση ψήφου για τον Α’ γύρο λαμβάνοντας 33%. Στον 2ο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, ο Πέτρος Τατούλης συγκεντρώνοντας την επιλογή του 39% των Πελοποννήσιων  διευρύνει σημαντικά το προβάδισμά του!

Στο καθοριστικό ερώτημα της παράστασης νίκης , ο Πέτρος Τατούλης προηγείται του κ. Πτωχού με 10 ποσοστιαίες μονάδες ( 45% έναντι 35%).

Ιδιαίτερη σημασία  παρουσιάζουν οι απαντήσεις στο με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν για τον νέο Περιφερειάρχη. Το 45% απαντά η προσωπικότητα του υποψηφίου, το 21% το Πρόγραμμα του Συνδυασμού, το 19% το ψηφοδέλτιο και μόλις το 12%  την επιλογή του κόμματος που ψηφίζουν. Από αυτό προκύπτει, ότι οι πολίτες θα ψηφίσουν κυρίαρχα με αυτοδιοικητικά κριτήρια κάτι το οποίο ζήταγαν οι πολίτες.

  

Η δημοσκόπηση 

Προβάδισμα με 33% καταγράφει ο κ. Τατούλης την πρώτη Κυριακή, σύμφωνα με τη μέτρηση της Good Affairs: 

Μπροστά και στις απαντήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο δεύτερου γύρου εμφανίζεται ο Π. Τατούλης: 

Προβάδισμα Π. Τατούλη και στην παράσταση νίκης δίνει η δημοσκόπηση: 

Η ταυτότητα της έρευνας: 

Αναλυτικά η έρευνα εδώ

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα

Η χρηματοδότηση θα  αποτελεί ένα από τα βασικά θέματα των επόμενων εκλογών. Ως εκ τούτου η πολιτική κριτική θα έχει κυρίως την πρόοδο σε...

Πολιτική

Με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” με επικεφαλής τον Μανώλη Μάκαρη (η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ) αναφέρεται στον 2ο γύρο των...

Απόψεις

Έλεγαν οι παλαιότεροι ότι ένας καπετάνιος, ένας οπλαρχηγός, για να επικρατήσει στον Μοριά πρέπει, εκτός από παλικάρια που θα τον ακολουθούν να είναι οξυδερκής...

Πολιτική

Eξελίχθηκε χωρίς προβλήματα η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας και η εικόνα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις για τις κάλπες στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023,...