Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Απεργία πείνας ξεκίνησε η μητέρα της 12χρονης – «Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει»

μητέρα της 12χρονης

«Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει».

Απεργία πείνας ξεκίνησε στις φυλακές η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έπεσε κατ΄εξακολούθηση θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η 37χρονη μητέρα που βρίσκεται στην φυλακή κατηγορούμενη για μαστροπεία της κόρης της, μιλώντας στο STAR δήλωσε πως ήταν λάθος της που άκουσε τους αστυνομικούς.

«Αν τον είχα απέναντί μου θα τον είχα σκοτώσει και θα ήμουν δίκαια μέσα. Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, τώρα δεν θα υπήρχε και θα ήμουν δίκαια μέσα και όχι άδικα».

Η ίδια, για την αθωότητα της οποίας δηλώνουν σίγουρα τα παιδιά της, δήλωσε ακόμη: «Έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα, δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η… να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;».

Η 37χρονη έστειλε μάλιστα και μήνυμα προς την κόρη της. «Ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε το αίτημά της για αποφυλάκιση, καθώς έκρινε πως είναι ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εάν αποφυλακιστεί.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρας Αντώνιος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος δυο ανηλίκων τροφίμων...

Επικαιρότητα

Ανατροπή στην απόφαση για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και την αθώωση της μητέρας της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Έφεση κατά της αθώωσης της μητέρας του...

Επικαιρότητα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο παππούς μίας ανήλικης που, εκμεταλλευόμενος ότι πρόσεχε την εγγονή του, προέβαινε στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της επί σειρά ετών. Ο 78χρονος κατηγορείται ότι...

Επικαιρότητα

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον πατέρα Αντώνιο. Ζητά να καθίσει στο «σκαμνί» για την κατάχρηση σε ασέλγεια δυο ανηλίκων τροφίμων της Κιβωτού. Ο Εισαγγελέας...