Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Απαράδεκτη δήλωση από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε μέχρι τα 35 οι γυναίκες, κάντε κανένα παιδί»

Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν χρειάζεται να σπουδάζετε μέχρι τα 35 οι γυναίκες κάντε κανένα παιδί

Συμβουλές προς τις γυναίκες που θέλουν να σπουδάσουν έδωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, και τους είπε να μην σπουδάσουν.. αλλά να κάνουν παιδιά.

Εκπομπή στο ράδιο του Real FM ξεκίνησε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος φρόντισε να κάνει δυναμική επιστροφή στην επικαιρότητα με μια δήλωση που έχει προκαλέσει χαμό.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, έδωσε μερικές συμβουλές στις γυναίκες αυτού του τόπου με σκοπό να βοηθήσει στην υπογεννητικότητα.

Αναλυτικά τις προέτρεψε να μη σπουδάζουν όλες μέχρι τα 35 λες και κάνουν διδακτορικό, λέγοντας τους να κάνουν κανένα παιδί.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια αφού αποφάσισε τι θα κάνει μια γυναίκα με τη ζωή της, είπε να αποφασίσει και το τι δε θα κάνουν οι τετραμελείς οικογένειες με αμάξι. Δεν θα πάνε Μύκονο, καθώς υπάρχουν αρκετά μέρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το μανιώδες ρεπορτάζ  “τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο…”. Μακάρι να είχαμε τετραμελείς οικογένειες, εδώ δεν έχουμε τετραμελείς οικογένειες. Εδώ μετά βίας λέμε να κάνουν ένα παιδί οι οικογένειες και δεν το κάνουν.

Δεν χρειάζεται να σπουδάζετε αγαπητές μου μέχρι τα 35 σαν να κάνετε όλες διδακτορικό, που είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα. Εγώ το λέω σε όσες νέες γυναίκες γνωρίζω “κάνε παιδί, βρες τον άνθρωπο που αγαπάς, κάνε μαζί του ένα παιδί και μετά άστο, όπως πάει. Αλλά και μόνη σου θα το μεγαλώσεις καλά”.

Για να μην σας πω δηλαδή ότι καλύτερα τα μεγαλώνουν μόνες τους οι γυναίκες, παρά με την δική μας παρουσία. Δεν μπορείς να τα θέλεις όλα, να έχεις κι εκείνο και το άλλο. Τετραμελής οικογένεια με αυτοκίνητο, πάπαλα, δεν θα πάει Μύκονο. Έχει πάρα πολλά μέρη για να πάει».

Πηγή

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Επικαιρότητα

Το πρωί της Τετάρτης (17/07) συνεργείο της ΕΥΔΑΠ με τη συνοδεία αστυνομικών έφτασαν στην κατάληψη Νοταρά και έκοψαν την υδροδότηση. Ενώ ο καύσωνας συνεχίζεται...

Κοινωνία

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός, απολύθηκε από θεατρική παράσταση, επειδή η σύζυγός του έμεινε έγκυος. Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει πως τα εργασιακά δικαιώματα...

Κοινωνία

Σε δημόσια καταγγελία κατά της αεροπορικής εταιρείας Cyprus airways προχώρησε η Ραφαέλλα Μιλτιάδους, σύμφωνα με την οποία οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν την είσοδό της στο...

Πολιτική

Την υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την περίοδο 2028-2030, με στόχο να προωθήσει το πολύ σημαντικό του έργο, με προσήλωση στον...