Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Δεμένος με χειροπέδες σε καροτσάκι παρέμεινε για ώρες ο τραυματίας και προσαχθέντας από τη χθεσινή διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ

Δεμένος με χειροπέδες πάνω σε καροτσάκι παρέμεινε για ώρες ο τραυματίας και προσαχθέντας από τη χθεσινή διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Γιατρός του νοσοκομείου Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε ο τραυματίας, κατήγγειλε χθες την Αστυνομία για παρακώλυση της παροχής ιατρικής βοήθειας στον τραυματία προσαχθέντα, ενώ και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, κατήγγειλε ότι ο τραυματισμένος άνδρας έχει αιματώματα μετά από γροθιές που δέχτηκε στο πρόσωπο, ενώ οι γιατροί έκαναν ράμματα στα χείλη του.

Ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών όταν επιχείρησαν να γράψουν συνθήματα και προσήχθη μαζί με αρχικά άλλα δέκα άτομα, από τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις.

Νωρίτερα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα τα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο τραυματίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για αντίσταση, απείθεια, σωματική βλάβη κ.ά.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε για να εκφραστεί η αντίθεσή τους στη χρήση του λιμανιού για διακίνηση στρατιωτικού υλικού, μετά την απεργιακή κινητοποίηση.

https://twitter.com/bikosmariosraf/status/1512051038249000961?t=yhkHvr6fOyel6MUiMGzgBA&s=19

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης