Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ: να μειώσει άμεσα τον ΦΠΑ η κυβέρνηση

Με σχόλιο του στις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, για το ενδεχόμενο της μείωσης του ΦΠΑ στα είδη διατροφής στο 6%, απάντησε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Έπειτα από τρεις μήνες, κατά τους οποίους τα κυβερνητικά στελέχη λοιδορούσαν ως ένδειξη λαϊκισμού την πρόταση του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αντιλήφθηκε το αυτονόητο.

Οι πολίτες όμως πλήρωσαν ακριβά την ιδεοληψία της Kυβέρνησης.  Είναι ώρα να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις, αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης στον «ΣΚΑΪ»,

  • «το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι και η μείωση του ΦΠΑ εξετάζεται από το υπουργείο Οικονομικών. Το αν θα γίνει η όχι, είναι απόφαση του οικονομικού επιτελείου που πρέπει να λάβει υπόψιν του κι άλλους παράγοντες».
  • «Εξ όσων γνωρίζω, μελετάται να μειωθεί σε ορισμένα είδη στο 6%», σημείωσε, για να προσθέσει πως δεν είναι δυνατό κάθε εβδομάδα να ανακοινώνονται μέτρα από την κυβέρνηση, γιατί τότε θα χαθεί ο έλεγχος.
  • «Πρέπει δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε πώς θα πάνε τα μέτρα που ψηφίσαμε, πρέπει να χειριστούμε αυτή την κρίση σαν μαραθωνοδρόμοι και όχι σαν σαν “κατοστάρηδες”» ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης