Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

Καταρρέει η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου

νοσοκομείο

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, παραιτήθηκε ο Γεώργιος Α., Συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Τα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείο εντείνονται, με την καρδιολογική κλινική πλέον να πνέει τα λοίσθια και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υφίστανται.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι ανακοινώσεις περί λειτουργίας αιμοδυναμικού τμήματος, είναι αυτονόητο πως ακούγονται σας ανέκδοτο.

Τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα προωθούνταν το αίτημα για δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και η δυνατότητα να γίνονται στο Αγρίνιο πράξεις επεμβατικής καρδιολογίας, σε μία εξέλιξη που θα αναβάθμιζε περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το έλλειμμα σε ανθρώπινο δυναμικό οδηγεί την κλινική σε κατάρρευση.

O Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Γιώργος Α. κατέθεσε αίτηση παραίτησης, σε μία εξέλιξη που έρχεται ακολούθως της παραίτησης του ιατρού καρδιολόγου, Νίκου Ν.

Την ίδια στιγμή, ο έτερος ιατρός καρδιολόγος, Ιάσωνας Σ. αποσπάστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, γεγονός που επίσης προκάλεσε έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις στις τάξεις του ιατρικού προσωπικού της κλινικής, το οποίο εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να υπερβάλλει εαυτόν ώστε να «βγαίνουν» οι μηνιαίες εφημερίες.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα

SOS από το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας το οποίο μένει χωρίς ειδικούς παθολόγους λόγω παραιτήσεων των δύο τελευταίων γιατρών. Οριακά λειτουργεί η ΜΕΘ η οποία...

Ελλάδα

Η έλλειψη προσωπικού οδήγησε στο προσωρινό κλείσιμο την Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, την μόνη δημόσια δομή για νοσηλεία παιδιών με ψυχιατρικά προβλήματα σε όλη την Κρήτη και...

Κοινωνία

Αναλυτικό κατάλογο με τις δωρεές στήριξης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας, παρουσίασε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ενώ οι αντιδράσεις...

Ελλάδα

Το σχέδιο για την ανέγερση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, ακυρώνεται. Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», που θα έκανε τη...