Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

Καταρρέει η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου

νοσοκομείο

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, παραιτήθηκε ο Γεώργιος Α., Συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Τα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείο εντείνονται, με την καρδιολογική κλινική πλέον να πνέει τα λοίσθια και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που υφίστανται.

Υπό αυτές τις συνθήκες, οι ανακοινώσεις περί λειτουργίας αιμοδυναμικού τμήματος, είναι αυτονόητο πως ακούγονται σας ανέκδοτο.

Τη στιγμή που το τελευταίο διάστημα προωθούνταν το αίτημα για δημιουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και η δυνατότητα να γίνονται στο Αγρίνιο πράξεις επεμβατικής καρδιολογίας, σε μία εξέλιξη που θα αναβάθμιζε περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το έλλειμμα σε ανθρώπινο δυναμικό οδηγεί την κλινική σε κατάρρευση.

O Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Γιώργος Α. κατέθεσε αίτηση παραίτησης, σε μία εξέλιξη που έρχεται ακολούθως της παραίτησης του ιατρού καρδιολόγου, Νίκου Ν.

Την ίδια στιγμή, ο έτερος ιατρός καρδιολόγος, Ιάσωνας Σ. αποσπάστηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, γεγονός που επίσης προκάλεσε έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις στις τάξεις του ιατρικού προσωπικού της κλινικής, το οποίο εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να υπερβάλλει εαυτόν ώστε να «βγαίνουν» οι μηνιαίες εφημερίες.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κοινωνία

Στην διακοπή των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων προχωρά από την προσεχή Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, ο χειρουργικός τομέας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαία Κυριακού», εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εφημερεύει...

Ελλάδα

Στα κάγκελα οι γιατροί, που ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής λόγω της υπερεργασίας. Αδιανόητες καταστάσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Την ώρα που οι...

Κοινωνία

Mε μόνο μία γιατρό λειτουργεί το Ογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου Βόλου, που κάθε μήνα εξυπηρετεί περίπου 400 καρκινοπαθείς για χημειοθεραπείες και ακόμα 100 για...

Ελλάδα

SOS από το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας το οποίο μένει χωρίς ειδικούς παθολόγους λόγω παραιτήσεων των δύο τελευταίων γιατρών. Οριακά λειτουργεί η ΜΕΘ η οποία...