Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Η μεγάλη απάτη του Power Pass

power pass

Η μια κοροϊδία της κυβέρνησης μετά την άλλη αποκαλύπτεται στα μάτια των πολιτών, που διαπιστώνουν ότι οι παροχές τις οποίες τάζει το κράτος είναι ένα τεράστιο ψέμα.

Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η οικονομική ενίσχυση για το Power Pass. 

Οι καταναλωτές, που καταβάλλουν εδώ και μήνες υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, οι οποίοι αγγίζουν ακόμα και έναν μισθό, πίστευαν πως τα χρήματα που θα τους δινόταν, θα ήταν μια ανάσα οικονομικής ανακούφισης.

Αρχικά τα στελέχη της κυβέρνησης διαφήμιζαν σε φιλοκυβερνητικά μέσα πως οι πολίτες θα πάρουν επίδομα 600 ευρώ, γνωρίζοντας ότι στο μυαλό του κόσμου μένουν οι αρχικές εξαγγελίες και όχι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ώρα της αποκάλυψης

Αποκαλύφθηκαν τα ψέματα για το Power Pass, οι πολίτες αντικρίζουν ενισχύσεις μερικών δεκάδων ευρώ, αφού άλλα τους είχαν τάξει και άλλα τελικά είναι τα ποσά της επιδότησης που διαπιστώνουν ότι τους αναλογούν για τις απώλειες από τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος από την αρχή του έτους, καθώς είναι φανερά μικρότερα από εκείνα που ανέμεναν.

 Σημειώνεται ότι η κρατική επιδότηση κυμαίνεται από 18 έως 600 ευρώ. 

Συνολικά έχουν υποβληθεί 2.952.778 αιτήσεις και οι πληρωμές αναμένεται να γίνουν σε δύο δόσεις.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα

Για όλα τα ΑΦΜ είναι ανοιχτή πλέον η πλατφόρμα του Power Pass για την επιδότηση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Το πρωί του Σαββάτου (25/6) η πλατφόρμα άνοιξε...

Επικαιρότητα

Η πλατφόρμα του Power Pass θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου ενώ ο Υπουργός Οικονομικών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης. Με όλα τα ΑΦΜ΄...