Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Επικαιρότητα

Επίδομα ρεύματος: Ανοιχτό το Power Pass για όλα τα ΑΦΜ

power pass

Η πλατφόρμα του Power Pass θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου ενώ ο Υπουργός Οικονομικών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης. Με όλα τα ΑΦΜ΄ σήμερα οι αιτήσεις για το επίδομα ρεύματος.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αιτήσεις για Power Pass στο gov.gr. ενώ σήμερα μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα και για τα τελευταία ΑΦΜ.

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής μπορούσαν να κάνουν αίτηση οι ωφελούμενοι, των οποίων το ΑΦΜ έληγε σε: 1,2,3,4,5,6,7,8. Εντός της ημέρας – εκτός απροόπτου – θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επιστροφή χρημάτων και όσα ΑΦΜ τελειώνουν σε 9 και 0.

Τα βήματα για αίτηση Power Pass

Εισέρχεστε στην πλατφόρμα με τους κωδικούς σας στο Taxisnet και επιβεβαιώνετε ότι τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, έτος γέννησης) που εμφανίζονται είναι σωστά. 
Επιλέγετε αν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για εσάς ή για προστατευόμενο μέλος της οικογένειάς σας. 
Στην οθόνη εμφανίζονται τα στοιχεία της κύριας κατοικίας ανά μήνα (διεύθυνση και αριθμός παροχής).

Link POWES PASS

Τα στοιχεία αυτά μπορείτε: είτε να τα επιβεβαιώσετε, 
είτε να τα τροποποιήσετε μέσω της πλατφόρμας Δήλωσης Κύριας Κατοικίας για Powerpass, η οποία έχει υλοποιηθεί από την ΑΑΔΕ (περισσότερες λεπτομέρειες στη σχετική ερώτηση).

Τι ισχύει με το ενδεχόμενο παράτασης

Η πλατφόρμα άνοιξε την Παρασκευή 17-06-2022 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 30η Ιουνίου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης υποβολής αιτήσεων για το Power Pass ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ενδεχόμενη ωστόσο παράταση πιθανόν να καθυστερήσει τις πληρωμές που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

«Θα ήθελα να περιμένουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πάντα παρακολουθούμε τη δυναμική των εξελίξεων, προσπαθούμε να μην δίνουμε πολλές παρατάσεις γιατί όσο δίνεις παράταση για να βοηθήσεις τόσο δυσκολεύεις την εκροή πόρων προς όσους έχουν υποβάλλει έγκαιρα τα στοιχεία τους».

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κοινωνία

Σχέδιο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για το Πάσχα βρίσκεται πλέον και επίσημα στο «τραπέζι». Το εν λόγω σχέδιο (αν πραγματοποιηθεί), αναμένεται να βοηθήσει έστω και λίγο τους...

Ελλάδα

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος για τον Σεπτέμβριο θα είναι 62% υψηλότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα...

Κοινωνία

Η μια κοροϊδία της κυβέρνησης μετά την άλλη αποκαλύπτεται στα μάτια των πολιτών, που διαπιστώνουν ότι οι παροχές τις οποίες τάζει το κράτος είναι ένα...

Ελλάδα

Νέα μέτρα στήριξης για την ενέργεια, νοικοκυριών και επιχειρήσεων, για τον Ιούλιο, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας. Όπως είπε ο υπουργός, «μέσα σε αυτό το...