Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Κοινωνία

Λύτρας: Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η 12χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα του κυκλώματος του Κολωνού

12χρονη

«Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι, είτε μπροστά είτε πίσω, είτε μαζί με τον 56χρονο».

Τη βεβαιότητα πως το κύκλωμα μαστροπείας , με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό, είχε προσεγγίσει κι άλλα παιδιά, εξέφρασε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η 12χρονη δεν ήταν το μόνο θύμα. Κι αυτό γιατί συνήθως στόχος τέτοιων κυκλωμάτων είναι το κέρδος, αντιλαμβάνεστε ότι θα είχαν προσεγγίσει δυστυχώς και άλλα παιδιά», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Α. Λύτρας.

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως «μια απλή ένδειξη είναι ότι υπάρχουν παιδικά ποδήλατα», αναφερόμενος στον έναν από τους δυο χώρους που αναγνώρισε η 12χρονη στην κατάθεσή της ως τα «κολαστήρια», όπου εκεί την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και βιαζόταν από τους δράστες.

«Δεν ξέρω τι έχει καταθέσει η 12χρονη. Γνωρίζω για δύο μοτέλ, με πληροφορίες που μου έχουν έρθει», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλοι στο κύκλωμα.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι, είτε μπροστά είτε πίσω, είτε μαζί με τον 56χρονο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία για τη μητέρα: «Τα ίδια στοιχεία που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, τα ίδια υπάρχουν και τώρα. Υπάρχουν αυτές οι τέσσερις καταθέσεις στον λογαριασμό. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι από τις καταθέσεις, προκύπτουν τα στοιχεία αυτών που έχουν κάνει αυτές τις καταθέσεις».

Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι τα αυτοί που κατέθεσαν χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας, δεν είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες και ότι η αστυνομία τους έχει ταυτοποιήσει, ωστόσο δεν τους έχει καλέσει ακόμη για κατάθεση.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «δεν ισχύει και ούτε προκύπτει ότι η μητέρα είχε σχέση με τον 56χρονο».

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Κοινωνία

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε 38χρονο για τον βιασμό του 4χρονου γιου του και μάλιστα, μπροστά στη γιαγιά του παιδιού. Οι πράξεις βιντεοσκοπούνταν. Μια φρικιαστική...

Κοινωνία

«Έκανα το λάθος που άκουσα τη ΓΑΔΑ που μου είπε να μην τον πλησιάσω και να μην δώσω κάποιο στοιχείο ότι τον έχω καταγγείλει»....

Κοινωνία

«Υποσχόμαστε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ανήλικη και την οικογένειά της, στον αγώνα τους για να αποκαλυφθούν και να καταδικαστούν οι...

Κοινωνία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με το 15χρονο θύμα. Επειδή είμαι σίγουρος για την αθωότητά μου σας ζητώ να με...