Ακολουθήστε μας

Πληκτρολογήστε οτι θέλετε να βρείτε.

❝ Ο κόσμος αλλάζει , μόνο όταν τον αλλάζουμε εμείς ❞

Pliktrologionews.grPliktrologionews.gr

Ελλάδα

Αιχμές από τον πρόεδρο του ιδρύματος Σ. Νιάρχος, για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα!

Ανδρέας Δρακόπουλος

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης του «SNF Nostos Health 2022». Ανέφερε ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 108η θέση της κατάταξης των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα αλλά και στην 40η της κατάταξης του Reuters και είπε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι μείζον και τον «απασχολεί πάρα πολύ ως πολίτη.

Τους πολίτες οποιασδήποτε χώρας θα πρέπει να τους απασχολεί. Αλλά νομίζω όλοι ξέρουμε γιατί έχουμε φτάσει εκεί», προσθέτοντας ότι «όποιος νομίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, χρειάζεται γιατρό».

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα

Επιπλέον, ο κ. Δρακόπουλος ανέφερε ότι απασχολεί και το Ίδρυμα αυτή η εξέλιξη, λέγοντας ότι «έχουμε φτάσει στο σημείο που λέμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό».

Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε και τα «παράπονά» του προς τους δημοσιογράφους που δεν καλύπτουν επαρκώς διάφορες δράσεις.

«Μοιραζόμαστε ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο για την Υγεία. Το βασικό μέρος θα πάει στην Ελλάδα και περιλαμβάνει νοσοκομεία, εκπαίδευση, πρακτική εξάσκηση, συνεργασίες και δεν ήσασταν εκεί, όχι για να μας κάνετε διαφήμιση αλλά για να μεταφέρετε στον κόσμο τον οποίο υπηρετείτε ένα πολύ καλό γεγονός» είπε ο κ. Δρακόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχαν αμφισβητήσει τα ευρήματα των δύο κορυφαίων οργανισμών, προσπαθώντας να κάνουν παραποίηση, ακόμα και στις ευρωπαϊκές έκθεσης.

Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης